Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας συμμετείχε στο Οικονομικό φόρουμ που έλαβε χώρα στο Βελιγράδι της Σερβίας στις 22-23/09/2015, μετά από πρόσκληση του Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου.
Σκοπός του φόρουμ ήταν η κατανομή 20 δις. ευρώ σε αναπτυξιακές δράσεις. Συμμετείχαν ο Πρωθυπουργός της χώρας, ο Δήμαρχος Βελιγραδίου, ο Δ/ντης της Αλφα Τράπεζας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βελιγραδίου καθώς και 400 επιχειρηματίες και θεσμικοί φορείς από όλον τον κόσμο.
Το Επιμελητήριο μας θα ενημερώσει τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς κατασκευών, τοπικών προϊόντων και λοιπών αντικειμένων που ενδιαφέρουν τη σέρβικη αγορά.
Ο Πρόεδρος κ. Σαπαλίδης είχε επαφές με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων της Σερβίας, όπου αποδέχθηκε πρόσκληση για επίσκεψη στο νομό μας. Επίσης, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου του Βελιγραδίου και του Λέσκοβατς, όπου αναδείχθηκε η διάθεση για περαιτέρω συνεργασίες μεταξύ των δύο πλευρών. Τέλος, ο Πρόεδρος επισκέφθηκε το Τεχνολογικό Πάρκο Βελιγραδίου όπου στεγάζονται 90 καινοτόμες επιχειρήσεις.

Για το Επιμελητήριο Φλώρινας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια