Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017



Μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 07 Σεπτεμβρίου 2017 η Εκδήλωση Αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο υπαίθριο Θέατρο Αμυνταίου,  με τη συμμετοχή του Γιάννη Σερβετά , του Βασίλη Δέλιου και των καθηγητών και μαθητών του Ωδείου Αμυνταίου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Νάτσης και Αποστόλης Θεοδώρου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Μωυσιάδης , η Δημοτική Σύμβουλος κ. Μέλη Γιαννιτσοπούλου και ο Πρόεδρος της Δ. Κοινότητας Αμυνταίου κ.  Γιώργος Τρυφωνόπουλος.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα τη  συγκέντρωση ικανοποιητικών  ποσοτήτων προϊόντων, γεγονός που αποδεικνύει τα αισθήματα αλληλεγγύης απέναντι στους συνανθρώπους μας που πάσχουν.
Θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη Σερβετά και τον Βασίλη Δέλιο που ανταποκρίθηκαν αφιλοκερδώς στο κάλεσμά μας, αλλά και  το Ωδείο Αμυνταίου για την αγαστή συνεργασία και την υποστήριξή τους.
Ευχαριστούμε επίσης :
·         Τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Αμυνταίου και Περιχώρων «Μαζί για τη Ζωή»
·         Τη γυναικεία ομάδα Volleyball του  Α.Σ. «Αριστέα» Φιλώτα- Αμυνταίου
·         Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φανού «Ζωοδόχος Πηγή»
·         Τον Φιλοζωικό Σύλλογο  η «Η Αγκαλιά»
·         Το καφέ μπαρ “Social”
Θέρμα συγχαρητήρια αξίζουν στους πολίτες του Δήμου μας που απέδειξαν την ανθρωπιά και τον αλτρουισμό τους αλλά και στις υπεύθυνες κοινωνικούς λειτουργούς του Δήμου Αμυνταίου για την προετοιμασία και τη  συνδρομή τους στην εκδήλωση.
Ως Δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε τις κοινωνικές δομές του Δήμου με σκοπό τη στήριξη  των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. ΠΗΓΗ ράδιο Λέχοβο 971
Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια