Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο  Βουλευτής Π.Ε Φλώρινας, Γιάννης Αντωνιάδης, παρευρέθηκε  στον αγιασμό των σχολικών μονάδων του 1ου  και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο αιδεσιμότατος ιερέας π. Γεώργιος Μογλενίδης  ενώ παραβρέθηκαν ακόμα  ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίου κ. Ακριτίδης Ευάγγελος και η σχολική σύμβουλος της 2ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Κασίδου Στέλλα.
Ο κ. βουλευτής ευχήθηκε στους μαθητές  καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία , προσπάθεια  και δύναμη έτσι ώστε στο τέλος να δρέψουν τους καρπούς των προσπαθειών τους και να ολοκληρώσουν τη χρονιά εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους και πετυχαίνοντας  τους στόχους τους. Επίσης ο κ. βουλευτής ευχήθηκε καλή δύναμη  στους συναδέλφους του εκπαιδευτικούς οι οποίοι για ακόμα μια χρονιά καλούνται να ανταποκριθούν στο δύσκολο και απαιτητικό ρόλο που απαιτεί η μετάδοση γνώσεων στα παιδιά. Τέλος ο κ. βουλευτής απευθυνόμενος στους γονείς των μαθητών εξήρε την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά για την πρόοδο των παιδιών τους και τόνισε ότι οι βάσεις για την καλλιέργεια και την μόρφωση των παιδιών ξεκινούν πρωτίστως από την οικογένεια η οποία αποτελεί και το πρώτο σχολείο για τα παιδιά.
Ο κ. βουλευτής στη συνέχεια συναντήθηκε  με τους Διευθυντές των ανωτέρω σχολικών μονάδων όπου και ενημερώθηκε για την κατάσταση στα σχολεία και ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά χωρίς προβλήματα.
Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια